DIVERSE DISCIPLINES

Bij Fred Cassee bent u aan het beste adres voor al uw schilder en gevel onderhoud, wij zijn meesters in meerdere technieken en disciplines.

Schilder –, spuit- en behang werk

Binnen is ook onderhoud en kleur nodig. Zowel behang, scanvezel, muurverf, meer-kleurenverf etc.. kan toegepast worden. Bij uitvoering maken wij gebruik van luchtfilters om een betere luchtconditie en dus meer comfort te creëren.

Onderhouds schilderwerk

Onderhoud is altijd nodig, uitstellen van het reguliere onderhoud kan voor grote problemen zorgen. Bij houtrot is herstel mogelijk met een epoxy reparatiemiddel. Bedrijven en particulieren zijn beter af met een periodeschema om de kosten goed te verdelen.

Schildersambacht

Het vergulden met 24 karaats dubbeltorengoud is een oude techniek, wat diverse voorbehandelingen vereist. Blaadjes goud worden hiervoor gebruikt. Het gebruik van heraldieke kleuren is noodzakelijk. Wijzerplaten van een kerk, hekwerken, wapens etc.

Anti graffiti beleid

Ad- hoc reageren op deze vorm van vandalisme is het beste. Op geschilderde ondergronden heb je te maken met welke type verf en kleur deze is behandeld. Woonhuizen, Kantoorpanden, Kunstwerken, Viaducten en Bruggen.

ONZE PARTNERS

Wij werken al jaren nauw samen met diverse leveranciers en partners. Dit samenwerkingsverband garandeert u de hoogste kwaliteit van materiaal en en betrouwbaarheid van geleverde diensten.

WAAROM ZOU U VOOR ONS KIEZEN?

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een schilderklus waarmee we kunnen helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met u op

    [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]