EVEN IETS OVER ONS

Fred Cassee Meesterschilders bestaat al weer een kleine 40 jaar. Sinds de oprichting in 1966 hebben we heel wat zien veranderen op schildersgebied.

40 JAAR ERVARING

Fred Cassee, de oprichter van Fred Cassee Meesterschilders, heeft tijdens zijn dienstverband bij zijn vader zijn meesterschap behaald in 1969. Daarna heeft hij diverse meesterstukken afgeleverd. Zijn specialisme ligt op het gebied van Ambachtsschilderen, bijvoorbeeld in het vergulden van traditionele wapens. Naast zijn werk als bedrijfsleider is schilderen nog steeds zijn grote passie. Zodra hij een kwast oppakt wordt het stil en kijkt men vol bewondering naar de manier waarop hij deze hanteert. Met vaste hand en eindeloos geduld worden de kleinste streepjes gezet. Vakwerk op en top.

MAAK EEN AFSPRAAK

KWALITEIT GARANTIE

In ons als VCA gecertificeerd bedrijf mogen enkel mensen in uitvoerende functies werken die in het bezit zijn van een geldig diploma Basisveiligheid of diploma VOL VCA. Een VCA gecertificeerd bedrijf heeft ervoor gekozen zijn werkprocessen zo te organiseren dat de kans op een ongeval op de werkvloer zo klein mogelijk is. Belangrijk onderdeel hiervan is het opleiden van het uitvoerende personeel, zodat zij over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken om de werkprocessen ook zo veilig mogelijk uit te voeren. Het opleiden van medewerkers gebeurt natuurlijk op de werkvloer, maar met het volgen van een VCA cursus wordt de kans dat werknemers daadwerkelijk slagen voor het VCA examen aanzienlijk vergroot.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een schilderklus waarmee we kunnen helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met u op

    [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]